ProCon Group
Information Technology & Communications. Come Together!
CZ / EN
Newsletter

Newsletter

Vážení přátelé,

rádi bychom vás upozornili na několik zpráv a novinek ze světa IT:

 

Upozornění: Zkontrolujte si kabel od svého HP notebooku, u některých hrozí vznícení

Společnost Hewlett-Packard vyzývá k výměně napájecích kabelů, které se mohou přehřívat a způsobit požár. Všem uživatelům notebooků od společnosti HP proto doporučujeme neprodleně provést jejich kontrolu.

Více informací

 

POZOR na podvodné e-maily!

Poslední dobou se internetem šíří e-maily s klamavým sdělením o výhře většího obnosu peněz, o chystané exekuci, nabídce na seznámení a mnoho dalších od neznámých odesílatelů, které nabádají k zaslání osobních údajů, přístupových hesel nebo otevření podezřelé přílohy či odkazu.

Na obdobné e-maily si dejte pozor, pravděpodobně se jedná o podvod. Pokud Vás zajímá, jak podezřelý e-mail poznat a jak se zachovat, přečtěte si náš článek.

Více informací


Hlasem ovládaná kancelář a mnoho dalšího díky chytré zásuvce z Česka

Na trhu se představila nová generace chytrých zásuvek, které lze vzdáleně ovládat pomocí počítačů, tabletů či smartphonů. Na dálku je tak možné vypínat nebo zapínat jakákoli připojená zařízení, nastavit jim automatický režim a spínat je v jakémkoli čase, na libovolnou dobu či pouze v některých dnech.

Bližší informace v aktualitě

 

Seznamte se, správce úloh

Na správce úloh narazíte v operačním systému Windows. Tento program uživatelům podává informace o programech, procesech a službách, které jsou v daný moment spuštěné.

Běžní uživatelé ho ocení především v okamžiku, kdy některý ze spuštěných programů neodpovídá. Právě pomocí Správce úloh je možné takový program ukončit.

Více v našem článku

 

Tento newsletter vydává společnost ProCon Group s.r.o. Jeho cílem je upozornit klienty, obchodní partnery a další přátele na novinky a zajímavosti ze světa informačních technologií. Pokud nemáte zájem tyto newslettery dále dostávat, napište nám prosím na procon@procon.cz a Vaše adresa bude z našeho adresáře vyřazena.