ProCon Group
Information Technology & Communications. Come Together!
CZ / EN
Newsletter

Newsletter

Vážení přátelé,

rádi bychom vás upozornili na následující zprávu:

 

Konec podpory Windows Server 2003 již 14. července!

Konec podpory serverových operačních systémů Windows Server 2003/R2 a Small Business Server 2003 se nezadržitelně blíží. Pokud stále některý z nich ve vaší firmě využíváte, jste na ukončení podpory dobře připraveni?

více informací

 

Chystáte se na dovolenou a nebudete na mailu? Dejte o tom vědět každému, kdo Vám bude psát

Nejen v létě a na konci roku si mnozí vybírají zasloužené volno a jejich počítače a e-mailové schránky zůstávají opuštěné. Co když ale právě v této době někdo pošle důležitý e-mail, na který očekává odpověď?

Nastavte si v MS Outlook automatickou odpověď v době nepřítomnosti a informujte své kolegy, partnery i zákazníky o tom, že právě nejste v kanceláři a na koho místo Vás se mohou obrátit.

Více informací

 

Zajistěte si kompletní péči o IT nejen během dovolených!

Potřebujete i v létě pracovat naplno, ale Váš správce IT odjíždí na dovolenou a Vy za něj nemáte náhradu? Hledáte efektivnější způsob pro zajištění podpory Vašich systémů? Využijte našich služeb.

Více informací

 

Tento newsletter vydává společnost ProCon Group s.r.o. Jeho cílem je upozornit klienty, obchodní partnery a další přátele na novinky a zajímavosti ze světa informačních technologií. Pokud nemáte zájem tyto newslettery dále dostávat, napište nám prosím na procon@procon.cz a Vaše adresa bude z našeho adresáře vyřazena.