ProCon Group
Information Technology & Communications. Come Together!
CZ / EN
Newsletter

Newsletter

Vážení přátelé,

rádi bychom vás upozornili na několik zpráv a novinek ze světa IT:

 

Nejhorší hesla roku 2014

SplashData, výrobce aplikací pro správu hesel, vydal seznam 25 nejčastějších hesel nalezených na internetu. Doporučujeme zkontrolovat, jestli vaše hesla na tomto žebříčku nejsou také uvedena, při útoku mohou být snadno prolomena!

Více informací

 

Konec podpory pro Windows Server 2003 se blíží

Společnost Microsoft oficiálně potvrdila, že 14. července 2015 bude ukončena podpora serverových operačních systémů Windows Server 2003/R2 a Small Business Server 2003.

Více informací

 

Vytvoření seznamu pro zadávání dat v MS Excel

Zejména při tvorbě různých formulářů a dotazníků se může hodit funkce MS Excelu Ověření dat. Pomocí této funkce je možné (kromě jiného) vytvořit pro zadávané údaje seznam hodnot, ze kterých se má do tabulky doplňovat. Vybírat položku z předem připraveného seznamu je rychlejší a přesnější.

Více informací

 

Vyhodnocení vánoční soutěže

V prosincovém Newsletteru byla vyhlášena vánoční soutěž, která již zná svého vítěze!

Více informací

 

Tento newsletter vydává společnost ProCon Group s.r.o. Jeho cílem je upozornit klienty, obchodní partnery a další přátele na novinky a zajímavosti ze světa informačních technologií. Pokud nemáte zájem tyto newslettery dále dostávat, napište nám prosím na procon@procon.cz a Vaše adresa bude z našeho adresáře vyřazena.